Noten als cadeau? 

Ben je op zoek naar een leuk cadeau? Denk bijvoorbeeld aan een jarige, een kerstcadeau of bedankje? Dan is het geven van een nootjes cadeau superleuk. Een notenliefhebber zal superblij zijn met dit leuke gebaar. Benieuwd naar de mogelijkheden als het gaat om het geven van een noten cadeau? Wij vertellen je in deze blog alles over het geven van noten als cadeautje. 

Noten cadeaupakket

Een optie als noten kado is een noten cadeaupakket. Dit zal een echte notenliefhebber fantastisch vinden. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een notenbox, meer daarin diverse kleinverpakkingen aan noten. Een cadeaupakket noten is er in diverse varianten, zoals een notenbox pistache noten of een notenbox cashewnoten. Liever een combi met van alles? Dan kun je ook gaan voor een lekkere combobox. 

Noten cadeau zelf samenstellen

Liever zelf in de hand hebben wat voor noten en de hoeveelheid noten die je als nootjes cadeau geeft? Dat kan natuurlijk ook! Noten zijn ook los te koop, zodat jij de favoriete noten van de gelukkige ontvanger samen kunt stellen. Zo kun je dus ook helemaal zelf een cadeaupakket nootjes samenstellen. Maak bijvoorbeeld een lekkere mix van bijvoorbeeld amandelen, borrelnootjes, pinda’s en pecannoten. 

Notenmix cadeau

Weet jij niet zo goed welke noten je moet kiezen als noten cadeau? Dan is een notenmix daarvoor de perfecte oplossing. Een notenmix bestaat uit diverse soorten noten, waardoor er voor ieder wat wils is. Er zijn diverse soorten notenmixen op de markt, zoals een ongezouten notenmix of een deluxe notenmix. Zo kan iedereen dus genieten van een heerlijk nootjes cadeau!

Noten cadeau verpakken

Bij een cadeautje hoort natuurlijk een mooie verpakking. Zo kun je een noten cadeaupakket bijvoorbeeld ook op een mooie manier verpakken. Een leuke manier is bijvoorbeeld in een houten doos die je kunt verdelen in verschillende vlakken. In ieder vlakje kan een andere noot geplaatst worden. Wat ook leuk is, is een cadeauverpakking nootjes in verschillende potjes. Dit kun je bijvoorbeeld doen met oude jampotjes. Verder is het ook mogelijk om een noten cadeaupakket in een notenmand te stoppen. Er zijn hoe dan ook genoeg manieren om een noten cadeau leuk te verpakken. 

Menu