gezonde noten

Zijn noten gezond?

U heeft het zich vast weleens afgevraagd. Zijn noten gezond of zijn noten ongezond? In dit blog gaan we deze vraag beantwoorden en zorgen wij ervoor dat u een goed inzicht krijgt over hoe ongezond of gezond nootjes nou eigenlijk echt zijn. Noten bestaan voor een groot deel uit vet, je zou dan denken dat nootjes ongezond zijn, maar dat is niet per se waar. Doordat gezonde noten vooral uit onverzadigde vetten bestaan zijn noten juist gezond, mits ze natuurlijk gegeten worden in de juiste hoeveelheden. Te veel is nooit goed en hetzelfde geldt natuurlijk voor noten. Wij vertellen u in deze blog alles over gezonde noten!

Wat maakt noten nou eigenlijk gezond?

Doordat noten voornamelijk uit onverzadigde vetten bestaan zijn noten gezond. Ons lichaam heeft vetten nodig om goed te functioneren en de beste vetten om hiervoor te gebruiken zijn onverzadigde vetten. Dat is waarom gezonde noten een goede bijdrage kunnen leveren aan uw gezondheid. Gezonde noten zijn namelijk een van de beste bronnen voor de onverzadigde vetten die essentieel zijn voor uw lichaam. Op die manier zijn gezonde noten een goede toevoeging zijn aan uw gezond dieet. Kies er daarom voor om gezonde noten toe te voegen aan uw dagelijkse voeding.

Welke noten zijn gezond (en welke juist niet)?

Nu we vast gesteld hebben dat veel noten gezond zijn is het belangrijk om er achter te komen welke noten gezonde noten zijn. Om er achter te komen welke noten gezonde noten zijn is het belangrijk om te kijken welke noten uit een hoog percentage aan onverzadigde vetten bestaan. Noten met een hoog percentage aan onverzadigde zijn namelijk gezonde noten. Wat wel belangrijk is voor het bepalen of gezonde noten gezond zijn is dat de noten
ongezouten zijn. Dit is omdat je door het eten van gezouten noten al snel teveel zout binnenkrijgt, wat ongezond is.

Bekijk ons ruime gezonde noten assortiment

Bij CL Nootjes hebben wij een ruim assortiment aan gezonde noten die goed kunnen bijdragen aan uw gezonde levensstijl. Wij hebben een ruim assortiment aan gezonde nootjes die vol met onverzadigde vetten zitten. Op die manier kan CL Nootjes goed bijdragen aan uw gezonde levensstijl met ons ruime assortiment aan verse gezonde noten. Bekijk bijvoorbeeld onze gezonde cashewnoten, onze gezonde hazelnoten, onze gezonde notenmix en nog veel meer. Bestel daarom de gezonde noten van CL Nootjes, dan besteld u eenvoudig verse en gezonde noten en worden ze snel bij u thuis bezorgd.

Menu