Al onze Notenboxen

Alleen bij CL Nootjes te verkrijgen, onze notenboxen! Kleinverpakkingen  nootjes in een box. Perfect voor onderweg, op het werk, na het sporten of om uit te delen. We hebben zowel grote boxen met 20 zakjes noten als kleine boxen met 10 zakjes noten! Elk zakje bevat voldoende noten om de snelle honger te stillen.

Bent u op zoek naar een gevarieerde box dan is dit ook mogelijk met onze CL Combi en Nut-rition boxen.

Voordelige notenboxen

Deze heerlijke notenboxen zijn alleen bij CL nootjes verkrijgbaar. De boxen bevatten ieder 10 of 20 kleine zakjes noten en er is keuze uit verschillende soorten noten voor in de kleine zakjes. Ze zijn ontzettend handig als snack voor onderweg, op het werk, na het sporten of om uit te delen aan vrienden, familie of collega’s. De kleinverpakkingen met nootjes bevatten een voldoende aantal noten om de snelle honger te stillen. Bent u op zoek naar een box met kleine zakjes noten in de vorm van een Notenmix dan is dit ook mogelijk met onze CL Combi notenbox en Nut-rition notenbox.

Soorten notenboxen

CL nootjes heeft op het moment van schrijven 10 heerlijke notenboxen, keus genoeg dus! Welke van deze notenboxen gaat jouw favoriet zijn? We hebben notenboxen van bijna al onze noten uit het assortiment. Hierdoor kun je voordelig snacken van jouw favoriete noten. Hieronder staan onze notenboxen op een rijtje.

CL Combibox en de Nut-rition box

De Combibox met 20 kleinverpakkingen bestaat uit 5 keer Pistache, 5 keer CL mix, 5 keer Sesam pinda en 5 keer Amandel. De kleine Combibox met 10 kleinverpakkingen bestaan uit 3 keer pistache, 2 keer CL mix, 3 keer sesam pinda en 2 keer amandel. Met deze box heeft u dus altijd uw favoriete noten binnen handbereik. Door de gevarieerde inhoud van de CL Combimix is voor ieder wat wils. De Nut-rition box met 20 kleinverpakkingen bestaat uit 5 keer walnoot ongezouten, 5 keer hazelnoot ongezouten, 5 keer pistache licht gezouten en 5 keer cashew licht gezouten. De Nut-rition box met 10 kleinverpakkingen bestaat uit 3 keer walnoot ongezouten, 3 keer hazelnoot ongezouten, 2 keer pistache licht gezouten en 2 keer cashew licht gezouten. Ook deze box biedt een variatie aan noten, waar je nooit genoeg van krijgt!

Jezelf trakteren?

Wil jij jezelf trakteren op een heerlijke gezonde notenbox? Of neem jij een notenbox mee naar werk voor jezelf en je collega’s? Koop dan nu een van de tien gezonde Cl nootjes notenboxen en eet het als gezonde snack!