Al onze ongezouten noten

CL Nootjes bied een groot assortiment aan ongezouten noten gezond aan. CL Nootjes heeft bijvoorbeeld ongezouten cashewnoten, ongezouten pistachenoten, ongezouten pinda’s en ongezouten amandelen. De CL Nootjes ongezouten noten zijn voor de liefhebbers van noten die ook graag gezond en bewust bezig zijn met wat ze eten. Op deze pagina vindt u al onze ongezouten noten gezond, de ongezouten noten zijn vers verpakt en binnen enkele werkdagen al bij u thuisbezorgd.

Witte ongezouten amandelen & gebrand

De ongezouten amandelen van CL Nootjes zijn platter en breder dan normale amandelen. De amandelen komen uit Spanje en worden op aandachtige manier geplant en geoogst. De ongezouten amandelen worden geoogst en gepeld en daarna worden de ongezouten amandelen met zorg geroosterd.

Ongezouten pinda’s & gebrand

Ben je op zoek naar een authentieke pinda smaak? Dan ben je bij CL Nootjes op het goede adres. De ongezouten pinda’s zijn groter dan normale pinda’s en dit komt door de speciale manier van verbouwen en oogsten. De pinda’s worden gebrand/geroosterd waardoor ze een diepere smaak krijgen.

Ongezouten cashewnoten & gebrand

De ongezouten cashewnoten komen rechtstreeks uit Tanzania in Midden-Afrika. Door het warme en vochtige klimaat staan cashewnoten uit Tanzania bekend om hun mooie vorm en romige smaak. Zeker een aanrader om eens uit te proberen. Bestel je vandaag nog een zakje?

CL Ongezouten notenmix

Een heerlijke ongezouten notenmix met de lekkerste, maar vooral ook gezonde noten. Je kan heerlijk snacken zonder je schuldig te voelen! De ongezouten notenmix van CL Nootjes bestaat uit: pinda’s gebrand, hazelnoten, cashew gebrand en ongezouten en uit amandelen wit gebrand en ongezouten.

CL Nootjes notenmixen

Buiten de CL Ongezouten notenmix bied CL Nootjes nog meer heerlijke notenmixen aan. Zoals de CL Mix, de CL Notenmix deluxe en de CL Feestmix!

  • CL Mix: Deze heerlijke notenmix bestaat uit een notenmix van de Japanse mix, Hazelnoten, Bruine Amandelen gebrand en lichtgezouten en pinda’s!
  • CL Notenmix deluxe: Deze notenmix bestaat uit vijf heerlijke luxe CL Nootjes noten. De mix is gemaakt van pecannoten, witte amandelen, walnoten, cashewnoten en sesam-honey pinda’s. 
  • CL Feestmix: De eigen samengestelde feestmix van CL Nootjes bestaat uit de volgende noten: Borrelnoten, pinda’s, sesam-honey pinda’s, BBQ mais noten en de Japanse mix.

CL Nootjes notenboxen

CL Nootjes verkoopt ook notenboxen met 10 of 20 kleinverpakkingen. Handig om mee te nemen als snack voor onderweg of voor op werk. Bestel nu een van de CL Nootjes ongezouten noten, of koop ze allemaal ;), of ga voor een heerlijke notenbox of notenmix!

Versgarantie van CL Nootjes

De heerlijke noten die wij aanbieden zijn natuurlijk allemaal vers. Wij bieden daarom ook een echte versgarantie aan. Wat we hiermee bedoelen is dat we jouw noten pas gaan verpakken als je een bestelling doet. Hierdoor krijg je alleen de meest verse noten en kun je de verse smaak ervaren. Bestel vandaag nog jouw noten!

Menu