Het begin

CL Nootjes & Automaten is opgericht in mei 2005. Tarik Oruç begon vanuit huis met het bedrijf. Hij kreeg de inspiratie van het verkopen van noten door het zien van horecagelegenheden in diverse landen. Daar kwam hij in aanraking met vending towers. Deze automaten hadden een uniek uiterlijk en waren nog onbekend in Nederland.

Tarik begon met het inkopen van vending towers en plaatste ze in diverse horecagelegenheden en evenementenhallen. Nadat hij Nederland had bezet, smachtte hij naar meer en verspreidde zich in Duitsland en België.

Naarmate tijd verstreek groeide het bedrijf steeds meer en zijn wij nu wat wij zijn door onze kennis en ervaringen. Tijdens onze werkerervaringen heeft CL Nootjes een groot netwerk opgebouwd waardoor wij in staat zijn om aan alle soorten noten te komen.

CL Nootjes & Automaten logo

Kernwaarden CL Nootjes & Automaten

Kwaliteit

Wij streven altijd topkwaliteit voor onze klanten na. Wij proberen elke keer het beste uit onze producten te halen. Door ons grote netwerk zijn wij altijd zeker van de beste smaken en aroma’s.

Service

Wij willen mee denken met onze klanten en proberen altijd een uitstekende service te leveren. Onze klanten geven ons feedback en daar kunnen wij altijd mee vooruit. Daarom willen we iedereen een positieve ervaring meegeven van onze producten.

Hygiëne

Hygiëne staat bij ons centraal vanaf inkoop tot aan levering. Wij hanteren strenge regels waardoor onze producten afgeschermd blijven van vuiligheden.

Menu