Noten Groothandel – CL Nootjes

CL Nootjes verkoopt naast aan particuliere ook zakelijk haar nootjes. Zo bieden we verschillende noten boxen en is het mogelijk om de noten in bulk te kopen. Dat betekent dat we ook noten leveren in grote aantallen. Nootjes zijn een perfecte versnapering op de borrel maar ook grote bedrijfsevenementen. Daarnaast is het ook een perfect geschenk voor in kerstpakket of een relatie geschenk. Benieuwd naar alle mogelijkheden om nootjes te halen bij dé noten groothandel? Neem gerust met ons contact op. We denken graag met u mee in alle mogelijkheden. 

Evenementen 

Heeft u binnenkort een evenement en wil u graag een heerlijke versnapering aanbieden aan uw gasten? Dan bent u op het juiste adres bij CL nootjes de noten groothandel. We dragen graag bij aan een geslaagd evenement met onze heerlijke smaakmakers. We hebben veel verschillende noten waaronder luxe noten. De luxe noten worden verpakt op de dag dat ze de deur uitgaan waardoor ze heerlijk vol van smaak zijn en natuurlijk super vers. 

Kleinverpakking

Als groothandel in noten verpakken we ook voor uw noten in kleinverpakking. Hierdoor kan u gemakkelijk uw klanten, bezoekers, gasten of collega’s een tussendoortje geven. We stellen de kleinverpakking aan op uw wensen en leveren het ook in kleine hoeveelheden. We zijn in staat om onze producten in eigen folie te verpakken tot een gewicht van 1 kilogram. Wil u graag uw noten in bulk kopen? Dat kan natuurlijk ook. Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder en denken graag mee. 

Noten in bulk kopen

U kunt bij ons ook noten in bulk bestellen. Dat betekent dat u in een keer een groot aantal noten kan afnemen. Daarnaast hebben we ook noten boxen waarin meerdere zakjes noten zitten. Er is ontzettend veel mogelijk en bijna alles kan. Heeft u vragen over de mogelijkheden of specifieke wensen? Neem contact met ons op. We helpen u graag verder. 

Automaten 

Naast noten bulk kopen en kleinverpakking kunnen we ook noten automaten leveren. Deze noten automaten hebben verse noten en werken hetzelfde als de bekende snack of snoepautomaten. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wil u meer informatie? Neem dan contact met ons op.  

Neem contact met ons op

    CL Feestmix
    Menu